koksik750 Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Oto mój projekt - For Mustang Shelby GT500 w wersji Veilside: In- Box: Koloru jeszcze nie mam ustalonego, jeśli macie jakieś zdjęcia lub koncepcje, ciekawe malowania ( niekoniecznie tego modelu), pokazujcie, może wykorzystam. Z tego co w tej chwili wybrałem: czarny ze srebrnym: niebieski ze srebrnym: albo z szerokimi pasami ( kolor nie określony ) czarny i brąz: albo cukierkowy/cukierkowy-czarny: No to byłoby na tyle rozważań...idę ciąć model.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 (edytowane) No nie, całą minutę się spóźnić Ja bym chciał obejrzeć w kolorach niebieskich. Edytowane 30 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 koksik750 gratulacje, 1 wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Spozniles sie minute... EDIT: No kurde, na chwile mi internet przymulilo, a tu juz dwa wpisy przed moim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 Wybaczcie, następnym razem się nie spóźnię :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 No to jest pierwszy... Powodzenia ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Tak się skada, że fotkę tego samochodu mam na tapecie w monitorze i już czekam na dalsze fotki. Dobry model wybrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Kurcze... 23 minuta konkursu a ten ma ponad 70 odsłon...Hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Witam konkurenta modelik bardzo fajny lubię mustangi choć te bardziej dojrzalsze ale ten tez mi się bardzo podoba Moja propozycja czarny i brąz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Kurcze... 23 minuta konkursu a ten ma ponad 70 odsłon...Hm... Do rana będzie gotowy, mówię Ci :P Będę oglądał Twoją relację koksik, fajne te furki masz w sigu. Też może kiedyś jakąś zrobię. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Mmm Mustang , moje ulubione autko Ten czarny ze srebrnym wygląda bojowo Głosuję na niego......powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Jak Shelby to musi byc z pasami. Ten z kolorem wisniowym i bialymi pasami jest rewela. Lub Eleanor z "Gone in 60 seconds", nie ten model, ale shelby to shelby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Ale wersja veilside nie jest shelby, wiec nie musi być z pasami, i nie rozumiem o co ci chodzi z tym wiśniowym z białymi pasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Ale wersja veilside nie jest shelby, wiec nie musi być z pasami, i nie rozumiem o co ci chodzi z tym wiśniowym z białymi pasami? Sugerowalem sie tytulem watku, wiec tutaj sorki za pomylke. Dales fotke ktora podpisales : albo z szerokimi pasami ( kolor nie określony ) pomyslalem (zinterpretowalem) jako wisniowy. Generalnie projekt ciekawy i dobrze sie zapowiada, bede tutaj zagladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 koksik750 a może czerń i zieleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Koksik, prosze popraw jesli sie myle. Vielside to body kit, wiec malowanie jakie chcesz, jezeli zas wersja shelby z body kitem vielside to pasy powinny byc. Zamierzasz dobudowac ten body kit samemu, czy kupisz gotowy - jak jest. W necie widzialem ostatnio fote czarnego metalika z pasami matowymi, generalnie wygladalo super, moze takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Shelby to wersja pudełkowa - ja robie Veilside. Body kit robie samemu, niedługo fotki z postępu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Bardzo Ci kibicuje bo robisz Forda a to dla mnie najważniejsze ;). Maskę zakleisz na stale czy zrobisz silnik i będzie otwierana maska? A co do pasów... Uważam, że oryginalniej było by od nich odejść, jak już podejmować się zmiany wyglądu auta to także w kwestii malowania warto by iść jakąś oryginalną ścieżką. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Tak, maska będzie otwierana i silnik również będzie zrobiony. Na pierwszy ogień poszła karoseria. Odcięte zostały dokładki z przodu i z tyłu: Przód zacząłem szpachlować: Zajmijmy się tyłem. oto jak wygląda w wersji Veilside: Więc trzeba było odciąć to co było na modelu: Zaczęła się zabawa z polistyrenem: Na sam koniec dolne części dokładki ( nie wiem jak się fachowo nazywają ): Po wielu próbach, gotowa tylna część zderzaka ( części nad wydechami ładnie zaszpachluje żeby miały bardziej łagodny kształt jak na realu ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Widzę iż nie próżnujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Hehe i już pełno tematów ja bym był za niebiesko-srebrnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Hehe i już pełno tematów ja bym był za niebiesko-srebrnym a ja jestem za swoją propozycją: zielono-czarny ten zestaw bardzo miły dla oka ale to moje zdanie ale to niebiesko-czarny też ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 WItam , skąd bierzesz polistyren tej grubości.Kupujesz czy wykorzystujesz jakieś odpadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Kupiłem kiedyś na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi