panzer_lehr Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Jak dla mnie, to znowu robisz wszystko za szybko. Jeśli robisz Brada z np. Iraku, to za dużo mu zrobiłeś (tak to wygląda) rdzy. W takim klimacie występuje głównie kurz. A ty go robisz jak z tropików, po za tym nie widziałem nawet na zdjęciach tak dobitego Brada. Spróbuj może poszukać jakiś konkretnych fotek na necie i sam zobaczysz. Poza tym dalej będę przypatrywał się temu co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Wiem że to M3, ale brud robię zniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Pokaż co tam wydłubałeś z figurki bom ciekaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 No przecież nie daje figurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Ale chcę po prostu zobaczyć jak to Ci wyszło... Chyba, że się wstydzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2008 Nie nie wstydze się, figurka jest nie zrobiona poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Przez te czytanie forum zapomniałem że zdjęcie czekają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Górna część gąsek to jeszcez przed przyklejeniem do kółek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Górna część gąsek to jeszcez przed przyklejeniem do kółek? To tak prowizorycznie, jeszcze gąski ida do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 To tak prowizorycznie, jeszcze gąski ida do malowania To już wszystko wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 Wstępna przymiaraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 A ten z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 Co z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Chyba ten mały z kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 TPz 1 Fuchs A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Ale mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Ja bym się takiego maleństwa nie podjął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Ja bym się takiego maleństwa nie podjął...Zawsze kiedys jest ten 1 raz .....kolego mroko, wiem, malujesz pędzlem, może i dobrze bo nauczysz sie nim dobrze posługiwać, ale zainwestuj w aerograf nawet ten najtańszy, a gwarantuje Ci, że model będzie o wiele lepiej wyglądać, bo chyba każdy przyzna mi racje, że mimo dobrze sklejonego modelu, caly efekt można malowaniem zepsuć.. Nie twierdze , że pędzlem się nieda dobrze pomalować, bo da i to b.dobrze, ale w końcu i tak go kupisz A co do modelu, chyba z tymi zaciekami?brudem? na tyle pojazdu troszke przesadziłeś, jak ktoś wcześniej napisał, na pustyni jest głównie kurz, ale tak po za tym, to zapowiada sie dobrze, czekam na następne fotki i życze udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 Oj czy raz na ruski rok nie może być super brudny ??? Aero z chęcią bym zrobił, ale no kasy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Aero z chęcią bym zrobił, ale no kasy brakA kto mówi o aerografie za 200-300zl? Taki za 40 pare złotych, a i kompresor z lodówki i tyle, jeden model tańszy i masz aerograf Kup a nie pożałujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 a i kompresor z lodówki i tyle No lodówkę trza mieć zepsutą, ale dobra na razie pomęczę się z pędzlami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 Niestety ale szlak mnie trafił, i nie skończe... Wnętrza oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2008 Na tym się skończyło... pierwsza warstwa białej farby zaczęła się rozpuszczać pod wpływem drugiej warstwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Też miałem taki przypadek, że jedna warstwa rozpuszczała drugą i nie wiem jak pomóc, bo jeszcze na to sposobu nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi