Ar2r Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 Co jest najzabawniejsze ja o tym wiem, ale zazwyczaj modele sa kupowane z "chwilowego zauroczenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Co jest najzabawniejsze ja o tym wiem, ale zazwyczaj modele sa kupowane z "chwilowego zauroczenia". Tak odpowiem w stylu Grzegorza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 No i ruszyło. Ardo będzie bez uzbrojenia i nie mam pojęcia czy miejsce bezpośrednio pod kadłubem ma zostać w takim stanie jakim jest (patrz foto) czy trzeba je jakos zmodernizować. [?] Malowanie będzie wykonane na podstawie tej monografii. Tylko jakich konkretnie farb dobrać? Z góry serdecznie dziękuje, a kolejne foto z warsztatu mam nadzieję, niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Proponuję zrobić nakładkę na to. Wytnij coś w kształcie elipsy (z arkusza czegoś cienkiego i sztywnego), która się wpasuje w to zagłębienie, następnie zrób dziury gdzie trzeba i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 Bardziej mi chyba chodziło o porównanie z orginalnymi zdjęciami, aby porównać to co jest w modelu a w realnym Ardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Kolorki to spód RLM76 , góra RLM 81/82 (chyba, ze ktoś udowodni, ze 81/83 ) kadłub pod spodem musisz zrobić na równo z okolicami - Dragon zrobił to wgłębienie żeby podwozie wystawało pod Julię PS. Jakieś 15-17 lat temu popełniłem ten model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi