Ar2r Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Napisano 17 Stycznia 2009 Co jest najzabawniejsze ja o tym wiem, ale zazwyczaj modele sa kupowane z "chwilowego zauroczenia". Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 17 Stycznia 2009 Napisano 17 Stycznia 2009 Co jest najzabawniejsze ja o tym wiem, ale zazwyczaj modele sa kupowane z "chwilowego zauroczenia". Tak odpowiem w stylu Grzegorza... Cytuj
Ar2r Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Napisano 24 Stycznia 2010 No i ruszyło. Ardo będzie bez uzbrojenia i nie mam pojęcia czy miejsce bezpośrednio pod kadłubem ma zostać w takim stanie jakim jest (patrz foto) czy trzeba je jakos zmodernizować. [?] Malowanie będzie wykonane na podstawie tej monografii. Tylko jakich konkretnie farb dobrać? Z góry serdecznie dziękuje, a kolejne foto z warsztatu mam nadzieję, niedlugo. Cytuj
HubertK Napisano 24 Stycznia 2010 Napisano 24 Stycznia 2010 Proponuję zrobić nakładkę na to. Wytnij coś w kształcie elipsy (z arkusza czegoś cienkiego i sztywnego), która się wpasuje w to zagłębienie, następnie zrób dziury gdzie trzeba i będzie super. Cytuj
Ar2r Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Napisano 24 Stycznia 2010 Bardziej mi chyba chodziło o porównanie z orginalnymi zdjęciami, aby porównać to co jest w modelu a w realnym Ardo. Cytuj
hanadam Napisano 24 Stycznia 2010 Napisano 24 Stycznia 2010 Kolorki to spód RLM76 , góra RLM 81/82 (chyba, ze ktoś udowodni, ze 81/83 ) kadłub pod spodem musisz zrobić na równo z okolicami - Dragon zrobił to wgłębienie żeby podwozie wystawało pod Julię PS. Jakieś 15-17 lat temu popełniłem ten model: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi