Biskup Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Jego ekscelencja Biskup widzi, że będzie z tej mąki chleb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Zaraz, zaraz, to latadło ma stateczniki poziome IDENTYCZNE jak Spitfire :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Dobry posł z tym wzmocnieniem skrzydeł - muszę pamiętać o tym kiedy będę budował swój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Doszło do heinkla kilka elementów. Pływaki: Ogon: Chłodnica (niecała): A tutaj widać ozdoby na paznokcie, z których wykonałem zaczepy maski silnika. Wystarczyło pociąć taki rombik na cztery części i przykleić je: Zastrzały nie pasują w ogóle W położeniu zalecanym przez producenta rozmijają się z otworami w kadłubie. Odwrócone co prawda pasują, ale krawędź natarcia górnego płata jest wtedy mocno pochylona do dołu. Najpierw próbowałem zeszlifować tylne słupki, jednak to nie wystarczyło. Teraz dorabiam trochę na długość. Zobaczymy jak to wyjdzie Patrzę na kalendarz i widzę że raczej nie mam możliwości ukończenia mojego samolotu w terminie Ale nadal jest szansa wystawienia się w Światowidzie we Wrocławiu. W końcu do maja jeszcze parę dni pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Po przydługiej przerwie pojawiam się znowu. Zdołałem wystawić swojego heinkla na wrocławskim Światowidzie, ale dopieszczony to on nie był Może dlatego żadnego medalu nie było W każdym razie teraz model uważam za skończony, bo już nic więcej przy nim nie zrobię. Zabieram się za galerię, a żeby warsztat jakoś uczciwie zamknąć wstawiam klimatyczne fotki sprzed trzech miesięcy Do zobaczenia w galerii. viewtopic.php?t=14946&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi