Tomek Mroczkowski Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 2K12 z 15 Gołdapskiego Pułku Przeciwlotniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Jak zwykle świetne zdjęcia (dużo skorzystałem z Twoich zdjęć T72 , zwłaszcza wnętrza)jakbyś tak jeszcze zapodał zdjątka stacji radiolokacyjnej byłoby super ( te zdjęcia w tym dziale się nie otwierają) Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Chodzi o stacje do SAM-6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Oczywiście .Zamierzam coś takiego zrobić (podwozie już mam - na alledrogo kupiłem złom wyrzutni )Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 No tego niestety nie posiadam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi