aqws99 Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Pudełko: Instrukcja: Kalki: Ramki: Ogólnie model na plus... z jednym poważnym minusem... wypukłe linie podziału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Sorry, ale też kupiłem ten badziew kilka lat temu ale w wersji Su-27K. Pudełko porasta kurzem i nie wiem co z nim zrobić. Jezeli chcesz zrobic w miare dobrego Su-27 to chyba tylko Airfix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Dlaczego badziew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Wypukłe linie ... nie mialem zdrowia rzeźbić. Dużo błędów. Chodziło mi o wersje pokładową, która jest zupełnie innym samolotem różniącym się od Su-27 praktycznie wszystkim. Pisalem o tym trochę tu viewtopic.php?t=5251&highlight=su27k Będę sie upierał, że najlepszy :-) jest Airfix a druga Hasegawa. A na dobrego SeaFlankera 1/72 poczekam az ktoś go wypuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Pudełko porasta kurzem i nie wiem co z nim zrobić. Możesz podesłać do mnie, postaram się coś wystrugać z tego A tak poważnie to Su-27 robił w 1/72 Revell ale juz ciężko dostać ten zestaw, cena coś ok.80 zł i ma wgłębne linie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Jak ktoś poszukuje to ta Hasegawa jest aktualnie na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi