Lucas HS Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Hej. Opracowałem bardzo prostą metodę robienia galerii naszych modeli przelatujących nad naszym osiedlem Polega ona na tym: Niestety metoda tylko dla tych co mają odpowiednie okna w domu. Można coś podobnego wymyślić z dużym arkuszem szkła (np z antyramy) na balkonie... EDIT: Sry za gnata z bombą w tyłku, to na potrzeby innych zdjeć xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Sry za gnata z bombą w tyłku, to na potrzeby innych zdjeć xDKtos mu "zrobil z d... jesien sredniowecza", ze sie tak posluze cytatem z pewnego kultowego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2008 Też tak robię, ale chciałem pokazać coś mniej oczywistego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Pomysł z tym oknem jest wspaniały, a Grippen jak prawdziwy. Tylko ,że na forum modelarskim, ja osobiście, oczekuję zbliżeń i dokładnych zdjęć ładnie wykonanych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 No niestety jak dla mnie to Twoje fotki Łukasz, zabił flesz. Poza tym robiąc takie zdjęcia należy pamiętać skąd pada światło. Bo to trochę lipa jak podwozie rzuca cień na spód kadłuba w ujęciu z dołu na tle z chmurkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2008 Oczywiście metoda jest do dopracowania. Pomyślę nad tym jak zrobię lepszy model (bo ten jest dość stary), a na dworze będzie cieplej ;) A flesz to faktycznie dlatego, że pogoda... o 13 było ciemno jak o 17... 100% chmur i zero słońca. STOP: mówiłeś do kolegi RAV tak? Spoko, bo ja też jestem Łukasz erkamo - masz rację, ale trochę zabawy nie zaszkodzi nie? Tu nie chodzi o pokazywanie detali modelu, a ciekawy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 STOP: mówiłeś do kolegi RAV tak? Spoko, bo ja też jestem Łukasz Smile Zacząłem do Ciebie, ale w toku moich pogmatwanych myśli, koniec wypowiedzi był do RAVa. A że RAV ma na imię Łukasz to też dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi