boberm1 Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca (edytowane) Zrobiłem porządek w gablotce z modelami i znalazło sie miejsce na jeszcze jeden model MiGa . Mam F13 , Um-a , MF-a i Bisa - to i PF sie jeszcze zmieści , a jak jeszcze ciut pokombinuję to może i R-ka też ( ale to póżniejsza zabawa:-). Opisywał modelu nie będę - wszak to znany wszem wypust, ergo...... Kusi mnie aby zrobić maszynę w /g zdjęcia poniżej - tak malowanego "ołówka " nie mam - a smiem twierdzić że może całkiem fajnie "rozświetlić " kolekcję Alternatywnie - zawsze jest opcja pudełkowa Edytowane 25 Lipca przez boberm1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca No to dajesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 25 Lipca Autor Share Napisano 25 Lipca 37 minut temu, barszczo napisał: No to dajesz . Tak jest !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 15 Sierpnia Autor Share Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Robiłem , robiłem , robiłem .... i zrobiłem co nieco. Teraz bedzie - trzeba bedzie ciut "ufafolić" ale tak ze smakiem i dyskrecją Edytowane 15 Sierpnia przez boberm1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 17 Sierpnia Autor Share Napisano 17 Sierpnia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 21 Sierpnia Autor Share Napisano 21 Sierpnia ....i ciut do przodu....aczkolwiek do konca jeszcze kilka wieczorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Szybki jesteś jak MIG Ale co się rzuca w oczy, numer masz za wysoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 21 Sierpnia Autor Share Napisano 21 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, smialus napisał: Szybki jesteś jak MIG Ale co się rzuca w oczy, numer masz za wysoko... Oj tam... Ciut za wysoko ?- pierdzielić to. I tak nie ma możliwosci poprawy. Edkowy MiG robiony ca miesiąc? To nie jest szybko Edytowane 21 Sierpnia przez boberm1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 24 Sierpnia Autor Share Napisano 24 Sierpnia Peractum est.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi