boberm1 Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca (edytowane) Zrobiłem porządek w gablotce z modelami i znalazło sie miejsce na jeszcze jeden model MiGa . Mam F13 , Um-a , MF-a i Bisa - to i PF sie jeszcze zmieści , a jak jeszcze ciut pokombinuję to może i R-ka też ( ale to póżniejsza zabawa:-). Opisywał modelu nie będę - wszak to znany wszem wypust, ergo...... Kusi mnie aby zrobić maszynę w /g zdjęcia poniżej - tak malowanego "ołówka " nie mam - a smiem twierdzić że może całkiem fajnie "rozświetlić " kolekcję Alternatywnie - zawsze jest opcja pudełkowa Edytowane 25 Lipca przez boberm1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca No to dajesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 25 Lipca Autor Share Napisano 25 Lipca 37 minut temu, barszczo napisał: No to dajesz . Tak jest !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano Piątek o 18:38 Autor Share Napisano Piątek o 18:38 (edytowane) Robiłem , robiłem , robiłem .... i zrobiłem co nieco. Teraz bedzie - trzeba bedzie ciut "ufafolić" ale tak ze smakiem i dyskrecją Edytowane Piątek o 18:40 przez boberm1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano wczoraj o 09:37 Autor Share Napisano wczoraj o 09:37 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi