Kalor Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia (edytowane) Ciężki temat jak na początek, za to zmusił do intensywnej nauki. Figurka jest odlewem wydruku 3D, nie najlepiej oczyszczonym: wydrukiem 3D,odlew byłoby łatwiej wyczyścić, było trochę podpór w niewygodnych miejscach jak dłonie czy podbródek oraz widoczne przesunięcia warstw na środku klatki piersiowej, ale poza tym jest super, dużo detali i fałd do malowania. Taka fajna że aż trzy razy ją malowałem : ) https://imgur.com/a/idf-recon-paratrooper-6days-war-1-35-hd-models-l1HIe1c Edytowane 2 Sierpnia przez Kalor 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Masz chłopie łapę do modelarstwa. Dla mnie poziom nie do osiągnięcia. Świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia Świetnie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia Popieram to co napisali poprzednicy , pozostało mi tylko podpytać o kolory i producenta farb które użyłeś , mam podobnych spadochroniarzy ale Verlindena i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 5 Sierpnia Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2 godziny temu, bulik58 napisał: Popieram to co napisali poprzednicy , pozostało mi tylko podpytać o kolory i producenta farb które użyłeś , mam podobnych spadochroniarzy ale Verlindena i AK i Vallejo, bazą były US dark green i khaki, rozjaśniane piaskowymi, żółtymi i na koniec jakąś brudnobiałą; cieniowane ciemnoniebieskim, fioletowym i czarnym. Podkład to AK RC, czarny nato i jasnoszary bo zauważyłem z przykrością że surfacer + biały z góry zalewa detale za bardzo i zostawia taką zaszumioną fakturkę którą ciężko zamalować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi