Grzes Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia 31 sierpnia Lotnictwo Marynarki Wojennej żegna ostatni śmigłowiec Mi-14 n/b 1011 wersja PŁ, czyli zwalczania okrętów podwodnych. Kto nie widział w akcji niech żałuje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia W Dęblinie 23 lata temu, ale to leci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia Autor Share Napisano 6 Grudnia Godzinę temu, em napisał: ale to leci.. W 1995 roku z okazji 20. rocznicy województwa bialskopodlaskiego, na bialskim lotnisku zorganizowano piknik lotniczy. Byłem tam z Andrzejem - kolegą z liceum. Gdy impreza miała się ku końcowi, a my kierowaliśmy się do wyjścia, wystartował Mi-14. Staliśmy patrząc, a ten skierował się do odlotu mniej więcej w naszym kierunku, na dość niewielkiej wysokości. Gdy przelatywał nad nami, nagle... gdzie jest Andrzej? Otóż, przerażony Andrzej leżał obok mnie na płycie lotniska z rękami na głowie. Także potwierdzam - ale to leci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia A tak prawie 30 lat temu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi