R_Mazzi Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Ostanie dni pokoju... Moja bardzo luźna interpretacja na temat fotki z epoki (na tyle luźna, że ani czas ani miejsce się nie zgadzają Sam model, nagroda jaką dostałam w Bytomiu (jeszcze raz dziękuję Filip!) jest bardzo ale to bardzo filigranowy. Trzeba się naprawdę napocić przy wycinaniu by nie odciąć/ ułamać za dużo. Najwięcej problemów miałem z lufą, nie do końca udało mi się ją naprostować. Malowanie pędzlem Hataka B/Lifecolor. Figurki to Preisner, pozszywane z kilku. Finalnie wygląda tak: To moja pierwsza armatka, temat w sumie mi się spodobał, chyba do kolekcji trafią kolejne pukawki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Uwielbiam te twoje scenki, mają swój klimat miły dla oka i temat zawsze ciekawy. A lufa... musi być metalowa niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Środa o 05:36 Share Napisano Środa o 05:36 W dniu 11.08.2025 o 13:40, R_Mazzi napisał: Kolejna bardzo fajna dioramka w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Czwartek o 07:06 Share Napisano Czwartek o 07:06 Świetny. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi