makinen Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Leżał, leżał i się doczekał. Opcji było kilka. Najpopularniejsza, to pojazd używany przez PMC, ale czarny i oklepany. Padło wiec na pojazdy przekazane na Ukrainę. Konfiguracji było kilka- z rosyjskim i amerykańskim uzbrojeniem, bez uzbrojenia. Malowane na zielono, w pixele i dziwne wzoru piaskowo brązowe. Ja zostanę przy zielonym. Nad postawieniem karabinu na pakę jeszcze pomyśle, bo docelowo znajdzie się tam 4 figurantów operatorów SSO produkcji BlackSnake Models - świetne figurki o znakomitej jakości. Model skomplikowany nie jest. W zasadzie pewnie można go złożyć w dwa wieczory. Tu, gdzie inni producenci rozdrabniają elementy na ścigać MENG poszedł w kierunku trochę uproszczonym. Czy dobrze? I tak i nie. Zależy, kto czego oczekuje. Ja potrzebowałem prostego modelu, który od dawna chciałem mieć w kolekcji. Bez fajerwerków, ale z fajnymi figurkami i załadowaną paką. Co wyjdzie? Zobaczymy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Czyli będzie ruski zdobyczny na ukroopach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia Godzinę temu, SnajperTBG napisał: Czyli będzie ruski zdobyczny na ukroopach? Nie- bedzie uraiński. Rosjanie używali F350 (może M150) w Syrii. Poniżej zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Fajny model z tego wychodzi i faktycznie "na dwa wieczory" sklejajac go, szukałem ciekawych zdjęc, ale wyedy było ich bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Środa o 06:30 Autor Share Napisano Środa o 06:30 Rama podwozia wstępnie zakurzona. Po połączeniu z karoserią będę korygował. Grill, przedni zderzak i wnętrze paki pomalowane na czarny matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Czwartek o 13:29 Autor Share Napisano Czwartek o 13:29 Easy kit 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Piątek o 15:33 Autor Share Napisano Piątek o 15:33 Nawet się nie spodziewałem, ze to tak fajnie na zielono będzie wyglądało. Po washu i lakierze matowym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi