mzmichal Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Ostatnio w ręce wpadł mi golfik. Przeróbki jakich dokonam, bądź dokonałem: -obniżony, -nowe felgi (pięcioramiene), -brak klamek, -brak tylniej i przedniej numer rejestracji (fujimi oferuje brzydkie japońskie blaszki), -światła Podwozie: Karoseria: Światła: Zastanawiam się którędy kable poprowadzić. Baterie typu AA i AAA nie wcisnę do modelu, nie zmieszczą się. Najlepiej byłoby gdy kabelki ostrożnie wysunę obok rury wydechowej tak aby nie wystawały i można byłoby je podłaczyć do bateri. Aha, przydałoby się jakoś zamaskować lampi bo świecą od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Czy ten model ma silnik ?? Czy będzie miał otwieraną maskę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 Właśnie, że japońce nie pomyslały o silniku; więc i maska jest na stałe przymocowana. Lampki znajdują się w wywierconych otworach. Niestety nie są prostopadle do grila, ponieważ są za długie i nadkola uniemożliwiają zamontowanie ich prostopadle. Są lekko pod skosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 To właduj baterie w pod maskę silnika Fajnie, że robisz oświetlenie, a lampki od dołu zamaskuje Ci podwozie jak już wszystko złożysz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 Nie dam rady włożyć bateri pod maskę typ AA i typ AAA, próbowałem wszędzie upchać baterię. Muszę jeszcze kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Zobacz czy nie masz miejsca pod tylną kanapą. W jedynce którą właśnie dłubię, tam cwaniaki zrobili miejsce na baterię. A włącznik prądu to mistrzostwo świata, obraca się tą wanną na koło zapasowe. Sobie wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 Pod kanapą zmieści się AAA. Genialne. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Troszeczkę widać szpachle na kapie w miejscu po rejestracji i na lewych drzwiach. Ładny kolor, co to jest za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 No właśnie pytałem o tą maskę czy będziesz robił otwieraną bo, chciałem Ci podsunąć pomysł z baterią pod kanapą ale już widzę kolega Corsair mnie ubiegł. Proponowałbym Ci abyś sobie zrobił otwieraną maskę, i podciągnął dwa kabelki od akumulatorka do maski i w momencie rozładowania otwierasz maskę (że niby nic) i podpinasz zasilacz a potem myk myk zamykasz i sprawy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 No właśnie miki dobrze zauważył. Bateria się wyładuje i co zrobić Modelu nie rozkleisz bo szkoda, zrób lepiej jakąś instalację awaryją. Albo daj baterię od telefonu i elegancki wtyk pod podwoziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi