mzmichal Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Ostatnio w ręce wpadł mi golfik. Przeróbki jakich dokonam, bądź dokonałem: -obniżony, -nowe felgi (pięcioramiene), -brak klamek, -brak tylniej i przedniej numer rejestracji (fujimi oferuje brzydkie japońskie blaszki), -światła Podwozie: Karoseria: Światła: Zastanawiam się którędy kable poprowadzić. Baterie typu AA i AAA nie wcisnę do modelu, nie zmieszczą się. Najlepiej byłoby gdy kabelki ostrożnie wysunę obok rury wydechowej tak aby nie wystawały i można byłoby je podłaczyć do bateri. Aha, przydałoby się jakoś zamaskować lampi bo świecą od dołu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki29021 Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Czy ten model ma silnik ?? Czy będzie miał otwieraną maskę?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzmichal Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 Właśnie, że japońce nie pomyslały o silniku; więc i maska jest na stałe przymocowana. Lampki znajdują się w wywierconych otworach. Niestety nie są prostopadle do grila, ponieważ są za długie i nadkola uniemożliwiają zamontowanie ich prostopadle. Są lekko pod skosem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 To właduj baterie w pod maskę silnika Fajnie, że robisz oświetlenie, a lampki od dołu zamaskuje Ci podwozie jak już wszystko złożysz. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzmichal Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 Nie dam rady włożyć bateri pod maskę typ AA i typ AAA, próbowałem wszędzie upchać baterię. Muszę jeszcze kombinować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corsair Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Zobacz czy nie masz miejsca pod tylną kanapą. W jedynce którą właśnie dłubię, tam cwaniaki zrobili miejsce na baterię. A włącznik prądu to mistrzostwo świata, obraca się tą wanną na koło zapasowe. Sobie wymyślili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzmichal Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 Pod kanapą zmieści się AAA. Genialne. Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albert091283 Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Troszeczkę widać szpachle na kapie w miejscu po rejestracji i na lewych drzwiach. Ładny kolor, co to jest za farba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki29021 Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 No właśnie pytałem o tą maskę czy będziesz robił otwieraną bo, chciałem Ci podsunąć pomysł z baterią pod kanapą ale już widzę kolega Corsair mnie ubiegł. Proponowałbym Ci abyś sobie zrobił otwieraną maskę, i podciągnął dwa kabelki od akumulatorka do maski i w momencie rozładowania otwierasz maskę (że niby nic) i podpinasz zasilacz a potem myk myk zamykasz i sprawy nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 No właśnie miki dobrze zauważył. Bateria się wyładuje i co zrobić Modelu nie rozkleisz bo szkoda, zrób lepiej jakąś instalację awaryją. Albo daj baterię od telefonu i elegancki wtyk pod podwoziem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts