Sudus Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Czołem Przedstawiam mój ostatnio ukończony model przedstawiający portugalskiego F-16AM w okazjonalnym malowaniu z okazji ćwiczeń Tiger Meet w 2001 roku, Jest to model Kinetic Gold . A do malowania użyłem masek Galaxy-Model oraz zalączonych kalkomanii i farb MR Hobby. Może nie jest idealny ale fajnie prezentuje się na półce przyciąga wzrok Zapraszam do oglądania. Dla porównania portugalski Jaguar i turecki Tygrys (Tamiya) Pozdrawiam Piotr 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Niby Tiger a mi bardziej te "oczka" pawia przypominają... Ale dobry jest, takiego jeszcze nie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Ładnie się te efy prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Bardzo ciekawe malowanie, rodzinka rośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi