bart207skw Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września (edytowane) Witam. Rozpoczynam powolny relaksacyjny warsztat gniotliwego Apache Ah-64. Kupiłem go tak naprawdę dla lalek, które chce wykorzystać w innym projekcie. Do rzeczy. Jakość i dokładność tego modelu już była prezentowana w tym dziale w warsztacie. Generalnie bym go nawet nie zaczął, ale pogrzebałem w złomie i znalazłem wiele fajnych rzeczy Dodam, dorobię lub wymienię: pylony i uzbrojenie, wnętrze, działko, golenie podwozia przedniego i tylnego., dziubek. Warsztat bardzo relaksacyjny bez spiny czasowej. Myślę, że nawet może fajnie wyjść. Edytowane Piątek o 20:44 przez bart207skw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano Piątek o 11:27 Share Napisano Piątek o 11:27 Fajnie , że złom się przydał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Piątek o 11:45 Autor Share Napisano Piątek o 11:45 17 minut temu, Bikernytzu napisał: Fajnie , że złom się przydał dokladnie. mialem go nie robic, ale szkoda mi bylo przy takiej ilosci czesci od Ciebie. Dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Piątek o 12:06 Share Napisano Piątek o 12:06 14 godzin temu, bart207skw napisał: Ciekawie wygląda porównanie rozmiaru Apacza w 72 i Wiewiórki w 48. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano Piątek o 12:48 Share Napisano Piątek o 12:48 Krzychu, jak chcesz to ci żywice doślę koła fotele , wieże optoelektroniczna i kilka innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Piątek o 13:46 Autor Share Napisano Piątek o 13:46 57 minut temu, Bikernytzu napisał: Krzychu, jak chcesz to ci żywice doślę koła fotele , wieże optoelektroniczna i kilka innych to co potrzebuje mam w tych czesciach od ciebie. wiec luz. mzoe jak bede rozbil z italki to sie odezwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Piątek o 13:48 Autor Share Napisano Piątek o 13:48 1 godzinę temu, Wymysl napisał: Ciekawie wygląda porównanie rozmiaru Apacza w 72 i Wiewiórki w 48. oba sa podobnej dlugości. mam wiewiora w 1/72 z mach2 i za duzy to on nie jest, ale pękaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Piątek o 13:52 Autor Share Napisano Piątek o 13:52 ogólnie ten rok - takie było założenie, ze robię słabe modele, aby jak będzie na polce więcej mnie nie kusiło.. jeszcze kilka ich zostało na ten rok. nach jeszcze zrobiłem juz 3xmi-2, mi-24, zaczynam apache. w planach jeszcze lynx, może f-16 i pzl w-3 z ajmodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Poniedziałek o 10:26 Autor Share Napisano Poniedziałek o 10:26 (edytowane) Mała aktualizacja warsztatu. Cały kadłub poklejona i czeka poszpachlowanie Na pierwszej fotce różnica między częściami zestawowymi a moim złomem. Zmiany to: - tylne podwozie, - wnętrze - na razie tylko fotele, - mocowanie działka, - inne pylony, - nowa sonda z przodu, - wyrzutnia rozpraszaczy. Niedługo kolejne zmiany. Myślę, że może nawet fajnie wyglądać po zrobieniu jak na model MC. Edytowane Poniedziałek o 10:27 przez bart207skw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Wtorek o 22:07 Autor Share Napisano Wtorek o 22:07 Kolejny etap budowy. Stuningowany wirnik główny i patyczki i antenę że złomu. Kolejny etap to zrobienie imitacji tablic rozdzielczych. Do przodu mam, tylko muszę daszek dorobić. Gorzej z drugim stanowiskiem. Zobaczymy co uda mi się wyrzeźbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi