fliper_nx Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Napisano 15 Stycznia 2009 Nie, zderzak robiony u znajomego grawera , widzisz Przemek chcę mieć wysoki dach , lecz idący zaraz od przodu wygląda jak wodogłowie, więc postanowiłem zrobić schodek aby jakoś to wyglądało. Pomysł zaczerpnięty miedzy innymi z tej fotki . Cytuj
D.Beck Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 Fliper - podoba mi się! Widzę, że wiesz co chcesz osiągnąć w tym modelu. Będę zaglądał i filował. Dariusz Beck Cytuj
fliper_nx Napisano 3 Lutego 2009 Autor Napisano 3 Lutego 2009 Dziękuję . Prawie zerowy postęp... Oszlifowałem obejmy resora z belką przednią. Oto petent który wykorzystam w Fordzie [wóz techniczny], do otwieranych skrzyń. Jak to zwykle bywa jest to prototyp, zostanie wzbogacony o wewnętrzny "rant", uchwyt do otwierania. Przepraszam za jakość drugiej fotki . Cytuj
Messer Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 fliper_nx czy w scanii też znajdziesz miejsce/zastosowanie dla tych otwieranych skrzynek? A tak poza tym to życzę cierpliwości przy obrabianiu dalszych elementów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi