Marco64 Napisano 15 Września Share Napisano 15 Września Witam Wszystkich Jestem tutaj "nowy " za sprawą modelu jak w tytule .Jako że będzie to mój pierwszy od x lat model plastykowy ( jutro przychodzi z flakiem 38 zestaw ) , a że jestem trochę " redukcyjnym " , zwróciły moją uwagę relingi które są na tym modelu patrząc po zdjęciach . Według fotek mają one grubość ok.3mm ( jak i inne "orurowania " ) .Czy ktoś ma dostęp do orginalnych grubości tych elementów !? Może być że się mylę ! Druga sprawa , to chciałem prosić o pomoc w doborze farbek żeby go pomalować ( powiedzmy że jakiś mini kompresorek i aerograf mam ) .Chodzi mi jakie kolory , podkład ( myśle że się przyda )zamówić , do pomalowania , no i jakim klejem ( po za cyjanem ) kleić tego typu model .Powiem że zamówiłem blaszki i podesty z eduarda . Co by jeszcze można zamówić do tego modelu żeby spróbować go trochę "zrobić " . Z przyczyn technicznych mam tylko kilka dni za zamówienie tych elementów . Dziekuję za pomoc i wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Września Super Moderator Share Napisano 15 Września Witamy kolegę. Poczytaj ten warsztat, może coś znajdziesz o farbkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi