Marco64 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Witam Wszystkich Jestem tutaj "nowy " za sprawą modelu jak w tytule .Jako że będzie to mój pierwszy od x lat model plastykowy ( jutro przychodzi z flakiem 38 zestaw ) , a że jestem trochę " redukcyjnym " , zwróciły moją uwagę relingi które są na tym modelu patrząc po zdjęciach . Według fotek mają one grubość ok.3mm ( jak i inne "orurowania " ) .Czy ktoś ma dostęp do orginalnych grubości tych elementów !? Może być że się mylę ! Druga sprawa , to chciałem prosić o pomoc w doborze farbek żeby go pomalować ( powiedzmy że jakiś mini kompresorek i aerograf mam ) .Chodzi mi jakie kolory , podkład ( myśle że się przyda )zamówić , do pomalowania , no i jakim klejem ( po za cyjanem ) kleić tego typu model .Powiem że zamówiłem blaszki i podesty z eduarda . Co by jeszcze można zamówić do tego modelu żeby spróbować go trochę "zrobić " . Z przyczyn technicznych mam tylko kilka dni za zamówienie tych elementów . Dziekuję za pomoc i wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 godziny temu Super Moderator Share Napisano 4 godziny temu Witamy kolegę. Poczytaj ten warsztat, może coś znajdziesz o farbkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi