Marco64 Posted September 15 Share Posted September 15 Witam Wszystkich Jestem tutaj "nowy " za sprawą modelu jak w tytule .Jako że będzie to mój pierwszy od x lat model plastykowy ( jutro przychodzi z flakiem 38 zestaw ) , a że jestem trochę " redukcyjnym " , zwróciły moją uwagę relingi które są na tym modelu patrząc po zdjęciach . Według fotek mają one grubość ok.3mm ( jak i inne "orurowania " ) .Czy ktoś ma dostęp do orginalnych grubości tych elementów !? Może być że się mylę ! Druga sprawa , to chciałem prosić o pomoc w doborze farbek żeby go pomalować ( powiedzmy że jakiś mini kompresorek i aerograf mam ) .Chodzi mi jakie kolory , podkład ( myśle że się przyda )zamówić , do pomalowania , no i jakim klejem ( po za cyjanem ) kleić tego typu model .Powiem że zamówiłem blaszki i podesty z eduarda . Co by jeszcze można zamówić do tego modelu żeby spróbować go trochę "zrobić " . Z przyczyn technicznych mam tylko kilka dni za zamówienie tych elementów . Dziekuję za pomoc i wskazówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted September 15 Super Moderator Share Posted September 15 Witamy kolegę. Poczytaj ten warsztat, może coś znajdziesz o farbkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts