Thalgonis Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października (edytowane) L4000 R Maultier - wyjątkowo trafnie dobrana nazwa dla tego pojazdu: „muł” Absolutnie robił za muła w szkopskim Heer - szczególnie na froncie wschodnim - zresztą problemy transportowe na wschodnim froncie były powodem skonstruowania tego pojazdu Edytowane 5 Października przez Thalgonis 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października 14 minut temu, Thalgonis napisał: L4000 R Maultier - wyjątkowo trafnie dobrana nazwa dla tego pojazdu: „muł” Zoologia pozostała z nimi do dnia dzisiejszego : Leopard , Puma , Luchs .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października Czołem! Normalnie ochów i achów mi zabakło co by mój zachwyt wyrazić! A tak na poważnie to kawał ( dosłownie) fajnego modelu. Podoba mi się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października No nieźle, dwie świetne galerie w kilka dni! Bardzo rzadko spotykany na imprezach zwierzak, mam nadzieje że będzie go szansa gdzieś na żywca zobaczyć:) Ja bym go pewnie nieco bardziej olejami pomaltretował ale to kwestia gustu. Gratulacje za temat i wykonanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Października Autor Share Napisano 5 Października Jak nie nawalą świece, to dojedzie do Włocławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października L 4500 R jak już, poza tym całkiem niezły, fajny kamuflaż i pomalowanie plandeki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Świetny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi