shadowmare Posted October 18 Share Posted October 18 (edited) Cześć 3 gotowe modele na sprzedaż, sprzedaje żeby zwolnić miejsce na nowe. Hasegawa Fw-190 1:32 z tablicą Yahu, paroma dodatkami, ponitowany. 800 zł w cenie wysyłka profesjonalnie zabezpieczona. Trumpeter Mustang III 1:32 z kalkami Horbaczewskiego, parę zmian + blaszka, własnoręcznie zrobioną komorą kmów. 500 zł w cenie wysyłka profesjonalnie zabezpieczona. EDUARD BF-109E-3 Wrzesień 1939 1:32 z fotelem Airesa i tablicą Yahu, unikalne godło. 800 zł w cenie wysyłka profesjonalnie zabezpieczona IBG PZL P-11c 1:32 z pilotem, tablicą Yahu i silnikiem Bitskrieg. 600 zł w cenie wysyłka profesjonalnie zabezpieczona. Edited November 26 by shadowmare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quex44 Posted October 18 Share Posted October 18 Piekna ta Foka - Warta ceny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted November 25 Author Share Posted November 25 Fw-190, Mustang sprzedane. Dołącza Bf-109E-3 , Pzl P.11 obniżka o 100 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted November 25 Share Posted November 25 (edited) O co chodzi z tym śmigłem w P-11? Nie widziałem takiego. Edited November 25 by jmx62 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted November 25 Author Share Posted November 25 Jest w "ruchu" jak przy obracającym się śmigle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted November 26 Share Posted November 26 Jeśli tak to jest źle, nie w tą stronę chociaż łopaty śmigła mają dobry profil i kierunek obrotów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted November 27 Author Share Posted November 27 Rozmyte śmigło w ruchu jaki profil? Kawałek plastiku przezroczystego wycieniowany. Mędrkujesz bez sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted November 29 Share Posted November 29 Dobra niech ci będzie. Chodziło mi o to że bta szersza część powinna być w drugą stronę wtedy miałoby to sens. Wiecej nie zaśmiecam ci wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts