Kacperek315 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Czym szybka została przykurzona, bo bardzo realistyczny efekt wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Czym szybka została przykurzona, bo bardzo realistyczny efekt wyszedł. Bardzo rozcieńczoną farbą humbroll 93 ( pryskane aero) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 ( pryskane aero) Szkoda że nie mam takiego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 albert091283 napisał:( pryskane aero) Szkoda że nie mam takiego urządzenia. Można kupić za nie wielkie pieniądze na allegro. Warto zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Można kupić za nie wielkie pieniądze na allegro. Warto zainwestować Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Pożyjemy zobaczymy. Myśl intensywnie, bo naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Myśl intensywnie, bo naprawdę warto. Myślenie to nie wszystko, trzeba też mieć pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Myślenie to nie wszystko, trzeba też mieć pieniądze No to jest argument i to poważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 No Kacperek widze, że my licealiści na kasie nie śpimy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 No Kacperek widze, że my licealiści na kasie nie śpimy :P Nie tylko licealiści mają dzisiaj ten problem niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 No Kacperek widze, że my licealiści na kasie nie śpimy :P Jakoś tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 W sumie prawda, kryzys jest, pracy brak, emerytury słabe, ehhh... ale ważne że modelarskich sklepów w kraju troche jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 W sumie prawda, kryzys jest, pracy brak, emerytury słabe, ehhh... ale ważne że modelarskich sklepów w kraju troche jest. Tylko z rzetelnością tych sklepów też coraz bardziej kiepsko się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Co prawda założyłem już osobny temat z tym pytaniem, ale tutaj tez zapytam A wiec. Mam takie małe pytanie do modelarzy zajmujących się figurkami. Czy wystarczy usunąć oryginalny fasunek do zamontowania tego zestawu http://www.jadarhobby.pl/aber-16001-niemieckie-helmy-p-5892.html czy trzeba drążyć nieco głębiej? A tu zdjęcie. Pytam, bo jeszcze czekam na te blaszki a chciałem przygotować hełmy do zamontowania tej całej reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Witam trochę washu i kilka urwanych części później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Sorki za kolejny post ode mnie, ale tak siedzę i siedzę z nudów przeglądając zdjęcia kubelwagenów, zastanawiając się, co można było by jeszcze zmienić, poprawić. Na jednym ze zdjęć wypatrzyłem kłódkę i postanowiłem ją też dorobić i tak oto jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymond Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Nie no bracie... przechodzisz samego siebie... GRATULUJE P.S. Czemu ja nie potrafie robić modeli tak jak ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 P.S. Czemu ja nie potrafie robić modeli tak jak ty ? Za mało ćwiczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Model jest skończony ? Cały czas mam wrażenie jakby nie był malowany. Jak na afrykański pojazd, takie wykonie nie przekonywuje mnie, ale skoro tak lubisz to ok. Światło szlakowe nie powinno być zielone albo niebieskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Model jest skończony ? Cały czas mam wrażenie jakby nie był malowany. Jak na afrykański pojazd, takie wykonie nie przekonywuje mnie, ale skoro tak lubisz to ok. Światło szlakowe nie powinno być zielone albo niebieskie ? Nie jeszcze nie jest skończony. Jeszcze musze prysnąć matem. A co do tego światła to nie do końca jestem pewien wiec, jeżeli ma być innego koloru to jeszcze mogę to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 A nie będziesz brudził go? Bo tak, szyby brudne a reszta jakby z fabryki. Jakiś kurz na tym by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Nie jeszcze nie jest skończony. Było napisane post wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 No tak ale napisałeś: Jeszcze musze prysnąć matem. Więc że niby tylko, ale ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 No tak ale napisałeś: Jeszcze musze prysnąć matem. Więc że niby tylko, ale ok To chodziło o błyszczenie się całość. Ale odpowiadam tak będzie obrzydliwie zakurzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 A oto I mały przed premierowy pokaz z racji ukończenia modelu. Oficjalnie będzie zaprezentowany w galerii po wykonaniu podstawki, ale to mała niespodzianka. Mam nadzieje, że miłośnikom Kurzu i brudu się spodoba. Liczę na cenne uwagi i propozycje ewentualnych zmian.Z góry dziękuję. (A jeszcze zostały jedynie hełmy do wykończenia ale to już jak dotrą do mnie zamówione blaszki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi