yar75 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Witam.Może poda mi ktoś wymiary rzeczywiste płytki pancerza reaktywnego do pt-91. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Gdzieś wyczytałem że wymiar pojedynczej kostki to 160x160x35 mm, z tym że nie wiem czy grubość jest podana dla erawa 1 czy 2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 A nie myślałeś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 A nie myślałeś o tym? Trafiłeś w sedno tematu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Ale ciekawy zestawik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Heheheh, cóż, przepraszam moja pomyłka. COś mi się zamieszało z tematami i wrzuciłem nie tam gdzie trzeba będąc przekonany, że to relacja z budowy modelu ))) Przepraszam. Zagapiłem się i już biczuje się okrutnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Dzięki Kat jak zawsze pomagasz.Mam jeszcze pytanie.Może zna ktoś jakieś ciekawe linki z PT-91 , chce go zbudować na bazie T-72 Revella w 1:72 i gromadzę materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Może się przyda: http://www.przemysl-obronny.pl/img/wrzesien073.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 19 Listopada 2010 Share Napisano 19 Listopada 2010 Panowie dręczy mnie co jest pod tym pokrowcem w Pt-91 oraz czy te czujniki nie sa wogóle malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Pod tym pokrowcem nie ma nic, to tylko pokrowiec A czujniki można znaleźć w kolorze metalu bądź czarne. http://lh3.ggpht.com/_XIZCxZ3bLcE/RsMOmm7pDqI/AAAAAAAABSY/N6Tc4Fhx44k/DSCN1043.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 dzięki na wielu zdjęciach widzę ten poktowiec i zastanawiało mnie czy to przypadek czy "cóś: tam jednak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Granaty dymne w Twardym są po obu stronach takie same, typ, model itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi