Messer Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, Chciałbym przedstawić wam mojego kolosa. Jest to leciwy model dragona (9036), który składało się dość przyjemnie. Model ten zakupiłem jako komisowy ( poprzedni właściciel zrezygnował z hobby i oddał nowy model do sklepu -> dołożył dwa komplety blach abera { podstawowy i boczne osłony} oraz alu lufę Eduarda). Powiem szczerze że były to pierwsze blachy w moim życiu. Model robię od 1.5 roku... spowodowane to było blaszkami, które dały mi nieźle w kość... Model to lekkie sf.... Jagdtiger w zimowym malowaniu, założenie było takie aby przedstawić ostatniego jagdtigera jaki się uchował... Na warsztacie bo jeszcze parę rzeczy zostało do zrobienia/pomalowania Foty: foty zmienione, mam nadzieję że widać coś więcej... niestety pogoda nie pomaga w robieniu fot... Model ma stanąć na dioramie zatopiony w błocie wiosennych roztopów Wszelkie komentarze mile widziane ( nawet te nieprzychylne ) Pozdrawiam Messer Edytowane 17 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jezier Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 A czemu on taki spleśniały A tak poza tym wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Jak robisz zdjęcia, to nigdy nie kieruj obiektywu w stronę okna. Stąd te zdjęcia są ciemne i nic na nich nie widać. Jeśli chcesz wykorzystać światło padające przez okno, to stań do niego plecami i fotografowany model ustaw tak, abyś swoją osobą nie zacieniał go. Pomoże. A tak się zapytam, bo niewiele podwozia widać- te gąsienice to transportówki są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Witam Wiem że zdjęcia to tragedia i przepraszam Dzięki za porady co do zdjęć, postaram się poprawić... Co do gąsienic to tak - to są transportówki... niestety tylko takie były w zestawie, ( kiedy 1.5 roku temu go kupowałem był to mój najdroższy model, więc o dodatkach nie było mowy), dlatego jest to sf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 z tych zdjec to tylko widac ze fajne zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 Wkleiłem nowe zdjęcia... nie wgniatają w glebę, ale wydaje mi się że są lepsze....... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Przesadziłeś z brudzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 19 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2008 ?? hmm ciekawa opinia, może to wina fotek ale moim zdaniem jest dobrze...brudzenie powiadasz...hmmm ...pobrudzone jest samo podwozie...cała reszta to zmyty kamuflaż zimowy, w różnych stadiach zmycia.... Ale ok, dzięki za opinię Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi