zbiegu Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Witam, kolejna moja fotorelcja tym razem z zawodów Race of Champions. Miłego oglądania Pgoda odziwo dopisała, były motory, były "świry" z X-Fighters, był Lewis z rodziną , dziewczyny, wypadki, palenie gumy i kupa samochodów, w skrócie to co tygryski lubią najbardziej. Teraz zdjęcia: I na koniec Loeb zgarną główną nagrode, na ostatnim zdjęciu ta głowa zasłaniająca tor to ja mam nadzieje że wybaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Ahhhh ... tylko zazdrościć takich imprez P.S. Ten gostek w Lancerze tak cały tor przejechał na dwóch kołach ??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 taa pełne okrążenie niezły świr był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 To niezły kozak Fajna impreza xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Bardzo ciekawa impreza z chęcią bym na taką się wybrał jak by była możliwość heh. Niezły ten gostek jest pełne okrążenie. Pozdrawiam,Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi