przemko83 Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Pozostała jeszcze kalkomania i prysnąć połyskiem ale to za pare dni jak sie odrobie. tutaj fotki http://images24.fotosik.pl/306/f57802d76d79a94dmed.jpg http://images32.fotosik.pl/420/790dad35fc11b94emed.jpg http://images41.fotosik.pl/41/c12aabc65f92e904med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Co to za malowanie!? A i ja ci prysnę połyskiem tylko matt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko83 Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 tylko matt. no cóż mam lakier połysk więc chciałem go zastosować.a jaki lakier byś mi polecił dodam że malowałem farbami model master.Co do malowania to taka nie udana panterka poprostu wziąłem aero i popsikałem po modeliku.wiem ze wyszło do bani ale nie mam czasu i warunków na dokładniejsze malowanie.jak dla mnie to moze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Sory spaliłeś całkiem fajny model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Przyznam że straszne malowanie, jakoś sztucznie wygląda ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Może jakieś zbliżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Wydałeś kupę pieniędzy na model a sknociłeś malowanie dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 wiem ze wyszło do bani ale nie mam czasu pośpiech wskazany przy łapaniu pcheł, modelarze to najbardziej cierpliwy ludzie pod słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Niestety, to tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko83 Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 liczyłem sie z tym ze dosatane opiepsz po świętach wezmę wamod i zmyje i zrobie lepsze malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Bardzo dużo go zużyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko83 Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 albo wezme eko rozpuszczalnik zmywa lepiej.ciekawe czy w człości uda mi sie go teraz omalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 albo wezme eko rozpuszczalnik zmywa lepiej.ciekawe czy w człości uda mi sie go teraz omalować?Sorki, nie obraz się...ale ty już lepiej farby z niego nie zmywaj Jeszcze mu się cos stanie nieładnego Zrób tak, sciagnij opony, zamaskuj taśmą maskującą szyby, pomaluj wszystko aerkiem na czarno, czy tam podkład jakiś, i pomaluj całość bazą, i ewentualnie kamo, i pozniej pędzelkiem pomaluj detale które są innego koloru, a najlepiej, odłóż go na półkę, poczekaj, zdobedziesz większe umięjętności w malowaniu i sklejaniu i wtedy się za model zabierzesz, bo wierz mi, za pare lat jak spojrzysz na niego stwierdzisz..."O Boże co ja zrobiłem... ":lol: Ja bym tak na twoim miejscu zrobił, szkoda twojej pracy i pieniędzy, kup jakiś tańszy, prostszy model, i pomaluj go jak trzeba, takie jest moje zdanie , z którym możecie się nie zgadzać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi