giberes Napisano Poniedziałek o 21:09 Share Napisano Poniedziałek o 21:09 25 minut temu, Baas ArK napisał: Stu modeli i tyluż krasnali ! Jeden model już jest, a krasnal przecież w kabinie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Wtorek o 06:30 Autor Share Napisano Wtorek o 06:30 9 godzin temu, Baas ArK napisał: O takie bezeceństwa posądzać??? Toć z dobroci serca Ci podpowiadamy. Stu modeli i tyluż krasnali ! Nie o was mi chodziło... Po prostu we wcześniejszych warsztatach spotkałem się z taką jedną lub dwiema sytuacjami. Wasze rady biorę sobie do serca i nigdy ich nie zapomnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Wtorek o 11:40 Share Napisano Wtorek o 11:40 (edytowane) 5 godzin temu, Robi napisał: rady biorę sobie do serca i nigdy ich nie zapomnę! O Panie, strach doradzać. Edytowane Wtorek o 11:40 przez greatgonzo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Wtorek o 19:21 Autor Share Napisano Wtorek o 19:21 12 godzin temu, Robi napisał: . Wasze rady biorę sobie do serca i nigdy ich nie zapomnę! A ten wykrzyknik to tam się wepchał jak ham, go tam nie planowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Wtorek o 19:26 Autor Share Napisano Wtorek o 19:26 Chyba już koniec tego warsztatu;) Iskra na lotnisku podobnie jak "wyposażenie" oraz cysterna jak i wąż paliwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Wtorek o 19:33 Autor Share Napisano Wtorek o 19:33 Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi