MayonesEXG7 Napisano Czwartek o 20:35 Share Napisano Czwartek o 20:35 (edytowane) Edytowane Czwartek o 21:23 przez MayonesEXG7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano Czwartek o 23:09 Share Napisano Czwartek o 23:09 Vin Diesel dopełnia całości Praca tak fajna, że aż prosi się o foty lepszej jakości. Moją opinię znasz, zatem nie będę się powtarzał. Dobra robota. Całość smaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Piątek o 05:55 Share Napisano Piątek o 05:55 Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Piątek o 09:26 Share Napisano Piątek o 09:26 Czuć mocno gulasz oraz tokaja. Fajna scenka. Gratulacje, czekamy na następne projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano Piątek o 13:13 Share Napisano Piątek o 13:13 Noooo, a langosza nie czujecie? Diorama jak z jakiegoś modelarskiego pisemka. Szacunek, poboba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Piątek o 15:25 Share Napisano Piątek o 15:25 same piękności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano Piątek o 19:30 Autor Share Napisano Piątek o 19:30 (edytowane) 20 godzin temu, Macisso napisał: Vin Diesel dopełnia całości Praca tak fajna, że aż prosi się o foty lepszej jakości. 6 godzin temu, Lipstein napisał: Noooo, a langosza nie czujecie? Diorama jak z jakiegoś modelarskiego pisemka. Szacunek, poboba się. Van Disiel -pomocnik od strony technicznej.Szczerze diorama, dała nieźle po rajtach manualnie i mentalnie. Więc, posiłek i odpoczynek od pancerki się przyda chwilowo. Co to zdjęć, to odzyskałem kabinę z naprawy, po raz drugi w ciągu dwóch lat. Do sesji ściągałem dach, żeby weszła na wysokość. Nie chce problemu nią mieć i tak były małe przeboje, jak odbierałem i składałem dwa razy. Są takie, nie inne. W między czasie odpadł km'em i ułamał się kawałek budynku to kleiłem -więc dałem sobie spokój w zabawę w fotografa, szkoda pracy i wiadomo z czym się zawsze to wiąże. Miło,że się podoba. Z tym czasopisem modelarskim, to już bez przesady. Lubię rzeźbić coś od postaw. Edytowane Piątek o 19:38 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi