MayonesEXG7 Napisano 20 Listopada 2025 Share Napisano 20 Listopada 2025 (edytowane) Edytowane 14 Grudnia 2025 przez MayonesEXG7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 20 Listopada 2025 Share Napisano 20 Listopada 2025 Vin Diesel dopełnia całości Praca tak fajna, że aż prosi się o foty lepszej jakości. Moją opinię znasz, zatem nie będę się powtarzał. Dobra robota. Całość smaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Listopada 2025 Share Napisano 21 Listopada 2025 Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Listopada 2025 Share Napisano 21 Listopada 2025 Czuć mocno gulasz oraz tokaja. Fajna scenka. Gratulacje, czekamy na następne projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Listopada 2025 Share Napisano 21 Listopada 2025 Noooo, a langosza nie czujecie? Diorama jak z jakiegoś modelarskiego pisemka. Szacunek, poboba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 21 Listopada 2025 Share Napisano 21 Listopada 2025 same piękności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 21 Listopada 2025 Autor Share Napisano 21 Listopada 2025 (edytowane) 20 godzin temu, Macisso napisał: Vin Diesel dopełnia całości Praca tak fajna, że aż prosi się o foty lepszej jakości. 6 godzin temu, Lipstein napisał: Noooo, a langosza nie czujecie? Diorama jak z jakiegoś modelarskiego pisemka. Szacunek, poboba się. Van Disiel -pomocnik od strony technicznej.Szczerze diorama, dała nieźle po rajtach manualnie i mentalnie. Więc, posiłek i odpoczynek od pancerki się przyda chwilowo. Co to zdjęć, to odzyskałem kabinę z naprawy, po raz drugi w ciągu dwóch lat. Do sesji ściągałem dach, żeby weszła na wysokość. Nie chce problemu nią mieć i tak były małe przeboje, jak odbierałem i składałem dwa razy. Są takie, nie inne. W między czasie odpadł km'em i ułamał się kawałek budynku to kleiłem -więc dałem sobie spokój w zabawę w fotografa, szkoda pracy i wiadomo z czym się zawsze to wiąże. Miło,że się podoba. Z tym czasopisem modelarskim, to już bez przesady. Lubię rzeźbić coś od postaw. Edytowane 21 Listopada 2025 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi