PUSH-UPEK Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 Witam oto figurka żołnierza Armii Czerwonej z II WS. Jest to figurka z lanego plastiku z czasow PRL. Skala tej figury jest 2 cm wieksza od 16 nastki. 14cm wysokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 aaaaaaaaa super!!! imponujace wykonczenie detali i mimika twarzy.szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 ładnie wykończyłeś tego żołnierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Najbardziej podoba mi się pasek od pepeszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Wymiata . Rozwaliłeś mnie tą figurką. No i przede wszystkim fakt, ze jej nie pamiętam w ogóle z czasów PRL. A wydawało mi się, ze posiadałem wszystkie nasze produkty z lat 70-80tych (chyba, że ta jest jeszcze wcześniejsza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Super figurka. Dobrze ukazane detale. Fajnie zcieniowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Mam wrażenie że facer zaraz mi z monitora wyskoczy, taki realistyczny^^ Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 nareszcie jakiś rusek Gratuluję świetnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 Witam i chciałem przedstawić zdjęcia jak wyglądała ta figura w stanie surowym pzred przerobieniem i pomalowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal.tbg Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Tych figurek była cała seria. Pamiętam jeszcze strzelca wyborowego z mosinem i żołnierza z SWT-40. Same figurki były chyba radzieckiej produkcji. Pamiętam że kupowało się je na bazarach "u ruskich". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi