basia4252 Napisano Wtorek o 10:04 Share Napisano Wtorek o 10:04 Hej. Poszukuję na prezent dla przyjaciółki kalki wzoru na model 1:72 tak żeby móc zrobić go jako lpr. Widziałam takie, ale sprzed lat i obecnie nie wiem gdzie je dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano Wtorek o 18:59 Share Napisano Wtorek o 18:59 (edytowane) Znalezione w sieci: i fabryczny schemat malowania, z farbami w systemie RAL: Edytowane Wtorek o 19:05 przez Wojtek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano Wtorek o 19:24 Share Napisano Wtorek o 19:24 24 minuty temu, Wojtek59 napisał: Znalezione w sieci: To kalkomanie naszego kolegi Tytusa (ROTOR Decals) z 2012/2013 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano Wtorek o 19:58 Share Napisano Wtorek o 19:58 (edytowane) I jeszcze fabryczny schemat malowania łopat: oraz dodatkowe informacje: - dodatkowe reflektory LED spod kadłuba (z cross-tube płóz) będą demontowane. - od SP-HXB do SP-HXG – chwyty powietrza na bokach kadłuba - 'snorkli/ chrap' w kabinie nie ma 'Snorkle/ chrapy' – założone od SP-HXH – ze względu na przeniesienie chwytów powietrza typu NACA pod kadłub i pogorszeniem się wentylacji kabiny. - po instalacji filtrów przeciwpyłowych malowanie uległo zmianie - patrz konkretne zdjęcia A potem przestałem aktualizować dane. Edytowane Wtorek o 20:12 przez Wojtek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Wtorek o 20:38 Share Napisano Wtorek o 20:38 Też chciałbym kiedyś taki model zbudować... Może nawet konkretnie HXB - w tym roku lądował może 500m od mojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi