skala72 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Pz.Kpfw.38(t)Ausf. A - Unimodels 1/72. Warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Skala, chyba działasz zbyt szybko. Widać błędy-najgorszy z nich to gąski, a wcale takie małe nie są. Washa zabrakło na tych przemalowywanych elementach, o których wspomniałeś w warsztacie. Przydałoby się lekkie okurzenie, ubłocenie, albo zrobienie czegokolwiek, by ożywić układ jezdny. Poza tym za mocno się gdzieniegdzie błyszczy. Ale, poza tym jest dobrze, model jednak lepszy od BA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2008 Skala, chyba działasz zbyt szybko. Widać błędy-najgorszy z nich to gąski, a wcale takie małe nie są. Washa zabrakło na tych przemalowywanych elementach, o których wspomniałeś w warsztacie. Przydałoby się lekkie okurzenie, ubłocenie, albo zrobienie czegokolwiek, by ożywić układ jezdny. Poza tym za mocno się gdzieniegdzie błyszczy. Ale, poza tym jest dobrze, model jednak lepszy od BA. Kombinuję teraz makietkę, jeszcze nie wiem czy to będzie droga brukowana czy też dukt, w zależności od tego dobiorę dobiorę odpowiednie brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 gąski tragedia, niestety, antena za gruba trochę, ale ogólnie nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Antena jest z zestawu czy sam dorobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2008 Antena jest z zestawu czy sam dorobiłeś Z zestawu 'posprzątaj sam', włos ze szczotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Z zestawu 'posprzątaj sam', włos ze szczotki Anteny robi sie z rozciagnietych ramek. To najlepszy material. Z rozciagnietych ramek mozna zrobic o wiele wiecej przydatnych rzeczy. No i zawsze sa jakies pod reka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Z zestawu 'posprzątaj sam', włos ze szczotki Anteny robi sie z rozciagnietych ramek. To najlepszy material. Z rozciagnietych ramek mozna zrobic o wiele wiecej przydatnych rzeczy. No i zawsze sa jakies pod reka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2008 A to ja wiem, założyłem już fabrykę antenek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi