czsochaj Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Na Mikołaja w markecie pojawiło się mnóstwo modeli tej firmy. Tego modelu nie miałem w swojej kolekcji, należało go zakupić i zrobić. Tak też zrobiłem. Prosto z pudła, bez czterech kaemów . Zgodnie z instrukcją. Model rekreacyjny.To wszystko co nim miałem napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Nie ma washa na statecznikach poziomych. Ogólnie ładnie pomalowany i zrobiony model. Zrób zdjęcia bez flesza bo te zabijają efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 całkiem całkiem ten Hurricane całkiem przyjemny, ładnie pomalowany, podoba mi się malujesz aero? jeżeli tak to maskowałeś plamy czy z ręki? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_Kielce Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Bardzo mi się podoba malowanie owiewki oraz cudnie nałożone kalki na kadłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2008 jeżeli tak to maskowałeś plamy czy z ręki? pozdr Nie bawiłem się w maskowanie, ten model to była odskocznia i wypoczynek od bardziej ambitnego modelu, pojechałem kamo z wolnej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Okopcenia za dziurami wylotu łusek robiłeś pigmentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2008 Okopcenia za dziurami wylotu łusek robiłeś pigmentami? Wszelkie okopcenia robię suchymi pastelami. Czasami idzie w ruch sproszkowany ołówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Nie bawiłem się w maskowanie, ten model to była odskocznia i wypoczynek od bardziej ambitnego modelu, pojechałem kamo z wolnej ręki. całkiem przyzwoicie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi