czsochaj Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Na Mikołaja w markecie pojawiło się mnóstwo modeli tej firmy. Tego modelu nie miałem w swojej kolekcji, należało go zakupić i zrobić. Tak też zrobiłem. Prosto z pudła, bez czterech kaemów . Zgodnie z instrukcją. Model rekreacyjny.To wszystko co nim miałem napisać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Nie ma washa na statecznikach poziomych. Ogólnie ładnie pomalowany i zrobiony model. Zrób zdjęcia bez flesza bo te zabijają efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 całkiem całkiem ten Hurricane całkiem przyjemny, ładnie pomalowany, podoba mi się malujesz aero? jeżeli tak to maskowałeś plamy czy z ręki? pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał_Kielce Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Bardzo mi się podoba malowanie owiewki oraz cudnie nałożone kalki na kadłubie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsochaj Posted December 27, 2008 Author Share Posted December 27, 2008 jeżeli tak to maskowałeś plamy czy z ręki? pozdr Nie bawiłem się w maskowanie, ten model to była odskocznia i wypoczynek od bardziej ambitnego modelu, pojechałem kamo z wolnej ręki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Okopcenia za dziurami wylotu łusek robiłeś pigmentami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsochaj Posted December 27, 2008 Author Share Posted December 27, 2008 Okopcenia za dziurami wylotu łusek robiłeś pigmentami? Wszelkie okopcenia robię suchymi pastelami. Czasami idzie w ruch sproszkowany ołówek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Nie bawiłem się w maskowanie, ten model to była odskocznia i wypoczynek od bardziej ambitnego modelu, pojechałem kamo z wolnej ręki. całkiem przyzwoicie wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts