electromara Napisano Niedziela o 21:04 Share Napisano Niedziela o 21:04 Witajcie, Tym razem było bez warsztatu bo zamówienie wpadło na śmigło i miałem się wyrobić do świąt, więc w dwa miesiące powstał taki oto Avenger. Model od Hobby Bossa pomimo całkiem przyzwoitych opinii o których przeczytałem w necie, okazał się moim zdaniem dość 'wymagającym' modelem. Porównuję go trochę do jakiś starszych wydań modeli trumpeterów... Do modelu dodatkowo dołożyłem blaszkę (od Accurate) do wnętrza, którego i tak na zdjęciach nie widać bo miał być zamknięty, oraz żywiczne koła Eduarda (też do Accurate) Ogólnie oprócz masek do oszklenia to dodatków do HB jest praktycznie 'zero' do tego modelu. Jakieś małe detale jeszcze dodałem od siebie. Malowałem kolorami od Gunze. Kalki z pudełka. Dojdą jeszcze zbiorniczki paliwa bo 'zachciało się jednak by były' Mimo kilku trudności, fajna to była odskocznia od jetów... Miłego oglądania Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 21:15 Share Napisano Niedziela o 21:15 Accurate starszy ale wygodniejszy w budowie. Składane skrzydła w tym modelu dają popalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electromara Napisano Niedziela o 21:26 Autor Share Napisano Niedziela o 21:26 11 minut temu, barszczo napisał: Składane skrzydła w tym modelu dają popalić... dokładnie... to była katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi