bigmodel Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Witam. To lecimy z tym in boxem. Pudło o wymiarach 88x47x20 cm waga ładne kilka kg Notka od producenta Zawartość pudła. Następne pudła I zawartość pudeł. Blaszki trawione, metalowa lufa, zapasowe gąsienice + liny. Pudełko z metalowymi kołami napędowymi i napinającymi. Pudło z wieżą Pudło z wanną kadłuba. Gąsienice Coś czuje że wypicuje sobie te ogniwka przeznaczone na zapas. I zrobie sobię wersje żywiczną tych ogniw. Pudło z przezroczystym kadłubem. I wieża Normalny kadłub z szarego plastiku Następne pudło i jego zawartość Koła jezdne I next pudełeczko + zawartość Instrukcja montażu jedyne 52 str. Kalkomanie Malowania Ogólnie model jest wykonany na takim samym poziomie, co M16 Trumpetera. Dodatkowo okraszony toczoną lufą oraz częściami wykonanymi z metalu. Do wyboru jak widać jest dość szeroka gama malowań. Troszkę mnie drażnią te zmontowane gąsienice. Lubię sam sobie gąski składać. Po za tym szpachlowanie śladów po wypychaczach na złożonej taśmie raczej nie będzie zbyt wygodne. Uff i to by było na tyle. Pozdrawiam Jacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Po prostu piękny. Mam nadzieję Jacku, że wrzucisz relację SBS tu na forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konradgb Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 podobno zazdrość to zła cecha....... ale ZAZDROSZCZĘ ci tego modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerPanzersoldat95 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 sklejenie tego modelu jest równe sklejeniu sporego meblu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Kornafel Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 A ile Cię to kosztowało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 zauważyłem że w sklepie "moje hobby" kosztuje 891zł + przesyłka więc podobna cena powinna być poczekam na potwierdzenie właściciela P.S bigmodel zaszalałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Olbrzymie to coś jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigmodel Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 No niestety cena troszkę spora - 970.zł + 25 zł wysyłka kurierem. Ale i tak wychodzi sporo taniej jak bym miał kupować za granicą. Pozdrawiam Jacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 widziałem go w zaprzyjaźnionym modelarskim, pudło jest ogromne! 970? vov! wielkie powodzenia przy budowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogun Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Życzę powodzenia z modelem bo jest naprawdę co przy nim robić i też mam nadzieję że zamieścisz relacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rObO87 Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Widziałem to w sklepie dzisiaj... Foto nie oddaje prawdziwej wielkości pudła. TO JEST KONTENER ! Swoją drogą to chore się robi, co producenci wymyślają z niemiecką pancerką :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts