bigmodel Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Witam. To lecimy z tym in boxem. Pudło o wymiarach 88x47x20 cm waga ładne kilka kg Notka od producenta Zawartość pudła. Następne pudła I zawartość pudeł. Blaszki trawione, metalowa lufa, zapasowe gąsienice + liny. Pudełko z metalowymi kołami napędowymi i napinającymi. Pudło z wieżą Pudło z wanną kadłuba. Gąsienice Coś czuje że wypicuje sobie te ogniwka przeznaczone na zapas. I zrobie sobię wersje żywiczną tych ogniw. Pudło z przezroczystym kadłubem. I wieża Normalny kadłub z szarego plastiku Następne pudło i jego zawartość Koła jezdne I next pudełeczko + zawartość Instrukcja montażu jedyne 52 str. Kalkomanie Malowania Ogólnie model jest wykonany na takim samym poziomie, co M16 Trumpetera. Dodatkowo okraszony toczoną lufą oraz częściami wykonanymi z metalu. Do wyboru jak widać jest dość szeroka gama malowań. Troszkę mnie drażnią te zmontowane gąsienice. Lubię sam sobie gąski składać. Po za tym szpachlowanie śladów po wypychaczach na złożonej taśmie raczej nie będzie zbyt wygodne. Uff i to by było na tyle. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Po prostu piękny. Mam nadzieję Jacku, że wrzucisz relację SBS tu na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradgb Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 podobno zazdrość to zła cecha....... ale ZAZDROSZCZĘ ci tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 sklejenie tego modelu jest równe sklejeniu sporego meblu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 A ile Cię to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 zauważyłem że w sklepie "moje hobby" kosztuje 891zł + przesyłka więc podobna cena powinna być poczekam na potwierdzenie właściciela P.S bigmodel zaszalałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Olbrzymie to coś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2008 No niestety cena troszkę spora - 970.zł + 25 zł wysyłka kurierem. Ale i tak wychodzi sporo taniej jak bym miał kupować za granicą. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 widziałem go w zaprzyjaźnionym modelarskim, pudło jest ogromne! 970? vov! wielkie powodzenia przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szogun Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Życzę powodzenia z modelem bo jest naprawdę co przy nim robić i też mam nadzieję że zamieścisz relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Widziałem to w sklepie dzisiaj... Foto nie oddaje prawdziwej wielkości pudła. TO JEST KONTENER ! Swoją drogą to chore się robi, co producenci wymyślają z niemiecką pancerką :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi