Tadeusz Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego Będą konkursy makiet jak tak to jakie wymogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz2001 Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego 5 godzin temu, Tadeusz napisał: Będą konkursy makiet jak tak to jakie wymogi Są dioramy i winiety. Makieta to coś innego i większego tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 10 Lutego Autor Share Napisano 10 Lutego 5 godzin temu, Tadeusz napisał: Będą konkursy makiet jak tak to jakie wymogi Makiety to sa kolejkowe , u nas sa dioramy i winiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, Erni napisał: Makiety to sa kolejkowe , u nas sa dioramy i winiety A taka diorama na 1m na długości i 30cm na szerokość będzie brana pod uwagę Edytowane 10 Lutego przez Tadeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego 16 godzin temu, Tadeusz napisał: A taka diorama na 1m na długości i 30cm na szerokość będzie brana pod uwagę Raczej przyjęte jest aby dioramy miały długość do 70 cm , ale jeżeli diorama jest wybornej jakości przywieź ją chętnie odgadniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego 9 minut temu, Erni napisał: Raczej przyjęte jest aby dioramy miały długość do 70 cm , ale jeżeli diorama jest wybornej jakości przywieź ją chętnie odgadniemy. No wybornej jakości to nie wiem bo jest to moja pierwsza diorama ale i tak mam zamiar wystaeić ją do oglądania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volwin Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Witam. Jako całkowicie początkujący w temacie wystaw, chciałbym dowiedzieć się kilku rzeczy., aby nie było potem kłopotów: 1. Ile modeli można wystawić? Chcę wystawić 5 modeli, z czego jeden w kat. Tamiya 2. Diorama z działem kolejowy 100x30 cm w jaką kategorie upchnąć? 3. Czy mogą być dwa modele w jednej kategorii Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz2001 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 2 godziny temu, volwin napisał: Witam. Jako całkowicie początkujący w temacie wystaw, chciałbym dowiedzieć się kilku rzeczy., aby nie było potem kłopotów: 1. Ile modeli można wystawić? Chcę wystawić 5 modeli, z czego jeden w kat. Tamiya 2. Diorama z działem kolejowy 100x30 cm w jaką kategorie upchnąć? 3. Czy mogą być dwa modele w jednej kategorii Pozdrawiam Jest przecież regulamin, a tam wszystko pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 50 minut temu, nowicjusz2001 napisał: Jest przecież regulamin, a tam wszystko pisze Jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VannaLy Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 2 godziny temu, nowicjusz2001 napisał: Jest przecież regulamin, a tam wszystko pisze możesz podać link do regulaminu na rok 2026, bo ja nie potrafię znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego https://docs.google.com/document/d/1wm7f66iKQeMdk4e_V5jT86UMmha6l7YbjjX1bqd5UsY/edit?fbclid=IwY2xjawP_QulleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEehDNTC3K0ScyDKC2xpPz2PiEyYSzo9ZpeWo3yMR_tghdHmOtaemy75nSIFbM_aem_Hr20pOZfXD6OnmY-FV4bvQ&tab=t.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz2001 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 10 godzin temu, Erni napisał: https://docs.google.com/document/d/1wm7f66iKQeMdk4e_V5jT86UMmha6l7YbjjX1bqd5UsY/edit?fbclid=IwY2xjawP_QulleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEehDNTC3K0ScyDKC2xpPz2PiEyYSzo9ZpeWo3yMR_tghdHmOtaemy75nSIFbM_aem_Hr20pOZfXD6OnmY-FV4bvQ&tab=t.0 @Ernialbo jestem ślepy albo nie wiem. Czy fotki są obowiązkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego Tak sa obowiazkowe , dzieki temu w zeszłym roku wychwycilismy jedna próbe oszustwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VannaLy Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 2 godziny temu, Erni napisał: Tak sa obowiazkowe , dzieki temu w zeszłym roku wychwycilismy jedna próbe oszustwa. przepraszam o jakich OBOWIĄZKOWYCH fotkach mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz2001 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 17 minut temu, VannaLy napisał: przepraszam o jakich OBOWIĄZKOWYCH fotkach mowa? Przy rejestracji modelu : W systemie gdzie masz modele dodajesz fotografie modelu lub link z dysku Google . To tak w skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VannaLy Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 27 minut temu, nowicjusz2001 napisał: Przy rejestracji modelu : W systemie gdzie masz modele dodajesz fotografie modelu lub link z dysku Google . To tak w skrócie rozumiem iż chodzi o fotkę przy dodawaniu modelu na wirtualną półkę w systemie Scale Modeling?! w regulaminie nic o tym nie ma, a przyznam, że rok temu jak rejestrowałem modele nie dodawałem fotek i wszystko było OK nawet wpadło jedno wyróżnienie. (a był to mój debiut na konkursie) przeglądając wyniki z roku poprzedniego fotkę posiada mniejszość wygranych prac! czy model bez fotki przy rejestracji będzie dyskwalifikowany czy jak mam to rozumieć?! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego 3 minuty temu, VannaLy napisał: rozumiem iż chodzi o fotkę przy dodawaniu modelu na wirtualną półkę w systemie Scale Modeling?! w regulaminie nic o tym nie ma, a przyznam, że rok temu jak rejestrowałem modele nie dodawałem fotek i wszystko było OK nawet wpadło jedno wyróżnienie. (a był to mój debiut na konkursie) przeglądając wyniki z roku poprzedniego fotkę posiada mniejszość wygranych prac! czy model bez fotki przy rejestracji będzie dyskwalifikowany czy jak mam to rozumieć?! Pozdrawiam juz jest dopisane. Temat był wałkowany przez 2 lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Można dać linka do strony z rejestracją modelu na wystawianie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Lutego Autor Share Napisano 17 Lutego 34 minuty temu, Tadeusz napisał: Można dać linka do strony z rejestracją modelu na wystawianie go Jeszcze nie ruszyła rejestracja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 18 Lutego Autor Share Napisano 18 Lutego Mozecie sie rejestrowac https://scale-modeling.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawisza33 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego (edytowane) Chciałbym zapytać dlaczego nie ma kategorii samoloty odrzutowe i śmigłowe w skali 1/144 ?????? Edytowane 19 Lutego przez zawisza33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 19 Lutego Autor Share Napisano 19 Lutego 11 minut temu, zawisza33 napisał: Chciałbym zapytać dlaczego nie ma kategorii samoloty odrzutowe i śmigłowe w skali 1/144 ?????? Z całym szacunkiem, ale nie będziemy festiwalu dostosowywali pod wymagania zawodników. To raczej uczestnicy dostosowują się do regulaminu imprezy . Tak to wygląda w każdej dziedzinie nie tylko modelarstwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz2001 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego 1 minutę temu, Erni napisał: Z całym szacunkiem, ale nie będziemy festiwalu dostosowywali pod wymagania zawodników. To raczej uczestnicy dostosowują się do regulaminu imprezy . Tak to wygląda w każdej dziedzinie nie tylko modelarstwie. Bardzo dobrze! Dostosuj się lub giń. @Ernipytanie nie widzę kategorii specjalnej Tamiya przy rejestracji. Coś przegapiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 19 Lutego Autor Share Napisano 19 Lutego Teraz, nowicjusz2001 napisał: Bardzo dobrze! Dostosuj się lub giń. @Ernipytanie nie widzę kategorii specjalnej Tamiya przy rejestracji. Coś przegapiłem? bo tej kategori sie nie rejestruje , na kartach startowych jest nazwa firmy i tym sie sugerujemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz2001 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego 2 minuty temu, Erni napisał: bo tej kategori sie nie rejestruje , na kartach startowych jest nazwa firmy i tym sie sugerujemy Ok dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi