dweler Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 super blotko,z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 znalazłem :[ Kamil syf jest przedniej klasy...a kolor? Każdy jest dobry, w końcu rzeki i inne przeszkody wodne mają różnorakie osady dna..od gliny, po zgniłe liście i tu tylko fantazja modelarza odgrywa ważną rolę. Ja żałuję, że jakichs minibadyli nie dokleiłem do podwozia...ale...może Ty sie skusisz:D Kamil, ucieszyłeś mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 Dzięki. Ja żałuję, że jakichs minibadyli nie dokleiłem do podwozia...ale...może Ty sie skusisz:D Zobaczę co mi zostało z letnich zapasów made by Matka Natura i chyba sięskuszę, dobry pomysł super blotko,z czego? Przegapiłem Twojego posta dweler, przepraszam. Błotko to soda oczyszczona z weatheringową Pactrą i trawką elektrostatyczną, po wyschnięciu potraktowane pigmentami i pastelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi