Hangar72 Napisano Sobota o 19:34 Share Napisano Sobota o 19:34 Ziarnko do ziarnka i powstał po wielu mniej i bardziej udanych próbach. Su 57 rosyjski myśliwiec aspirujący do miana myśliwca 5tej generacji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano wczoraj o 06:10 Share Napisano wczoraj o 06:10 Efekt fajny podoba się . Moim zdaniem odbiór trochę psują te rurki które ja bym skrócił o połowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hangar72 Napisano wczoraj o 14:04 Autor Share Napisano wczoraj o 14:04 7 hours ago, Adamo722 said: Efekt fajny podoba się . Moim zdaniem odbiór trochę psują te rurki które ja bym skrócił o połowę . W tym przypadku jeśli rurkę skrócisz o połowę, to efekt wewnętrznego stożka dopalacza urwie się w połowie również, i nie będzie sie kończył takim ładnym fadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Ale rzeczywistość jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Wiem że to nie mój model ale czy nie mozna bylo tych kabli zmienic na mniejsze i wcisnac do srodka tych rurek? I troche zmienic kompozycję , Nawet bardziej pionowo w góre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hangar72 Napisano 20 godzin temu Autor Share Napisano 20 godzin temu 2 hours ago, Maxy said: Wiem że to nie mój model ale czy nie mozna bylo tych kabli zmienic na mniejsze i wcisnac do srodka tych rurek? I troche zmienic kompozycję , Nawet bardziej pionowo w góre. Te kable są naprawdę cieniutkie, to nie są grube przewody, ciężko je nawet zapleść bo się potrafią urwać. A odnośnie kompozycji ja jestem w 100% zadowolony, tak to wyglądało u mnie w głowie i w ten sam sposób powstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hangar72 Napisano 20 godzin temu Autor Share Napisano 20 godzin temu 2 hours ago, Adamo722 said: Ale rzeczywistość jest inna Faktycznie rzeczywistość jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi