Hangar72 Napisano Sobota o 19:34 Share Napisano Sobota o 19:34 Ziarnko do ziarnka i powstał po wielu mniej i bardziej udanych próbach. Su 57 rosyjski myśliwiec aspirujący do miana myśliwca 5tej generacji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano wczoraj o 06:10 Share Napisano wczoraj o 06:10 Efekt fajny podoba się . Moim zdaniem odbiór trochę psują te rurki które ja bym skrócił o połowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hangar72 Napisano wczoraj o 14:04 Autor Share Napisano wczoraj o 14:04 7 hours ago, Adamo722 said: Efekt fajny podoba się . Moim zdaniem odbiór trochę psują te rurki które ja bym skrócił o połowę . W tym przypadku jeśli rurkę skrócisz o połowę, to efekt wewnętrznego stożka dopalacza urwie się w połowie również, i nie będzie sie kończył takim ładnym fadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano wczoraj o 16:25 Share Napisano wczoraj o 16:25 Ale rzeczywistość jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano wczoraj o 16:55 Share Napisano wczoraj o 16:55 Wiem że to nie mój model ale czy nie mozna bylo tych kabli zmienic na mniejsze i wcisnac do srodka tych rurek? I troche zmienic kompozycję , Nawet bardziej pionowo w góre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hangar72 Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu 2 hours ago, Maxy said: Wiem że to nie mój model ale czy nie mozna bylo tych kabli zmienic na mniejsze i wcisnac do srodka tych rurek? I troche zmienic kompozycję , Nawet bardziej pionowo w góre. Te kable są naprawdę cieniutkie, to nie są grube przewody, ciężko je nawet zapleść bo się potrafią urwać. A odnośnie kompozycji ja jestem w 100% zadowolony, tak to wyglądało u mnie w głowie i w ten sam sposób powstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hangar72 Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu 2 hours ago, Adamo722 said: Ale rzeczywistość jest inna Faktycznie rzeczywistość jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi