Adamo722 Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 (edytowane) Ostatni model w 2025 roku StuG.III Ausf. G w malowaniu Dywizji Grenadierów Pancernych "GroBdeutschland" Front Wschodni 1943r. Edytowane 31 Grudnia 2025 przez Adamo722 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Elegancki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Super wyszło. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Fajnie go przystroiłeś. Widziałem na zagranicznym forum podobnego, może się ożenią... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Koła jezdne skleiłeś odwrotnie, to co jest na zewnątrz powinno być do środka, szkoda, bo reszta nie wygląda źle… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2025 (edytowane) 16 godzin temu, Patafian napisał: Koła jezdne skleiłeś odwrotnie, to co jest na zewnątrz powinno być do środka, szkoda, bo reszta nie wygląda źle… Fakt jak się teraz przyjrzałem to zewnętrzne są przekręcone. Może uda się poprawić Poprawione chociaż przyznam że odwrócone koła podobały mi się bardziej Edytowane 1 Stycznia przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia (edytowane) 22 godziny temu, Adamo722 napisał: Poprawione chociaż przyznam że odwrócone koła podobały mi się bardziej Było zostawić. I tak mało kto się połapał. Edytowane 1 Stycznia przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia (edytowane) Najlepiej poprawić te koła. StuG III ausf.G - MIAG - 02.43~05.43. Koło jezdne - przód x2 ; środek ; od tyłu Pozdrawiam Krzysztof Edytowane 1 Stycznia przez meser262 literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia Czy ktoś ma jeszcze uwagi do kółeczek Przewiercone dodatkowe otwory wiertłem 0,3mm i dorobione kołpaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LechaMazur Napisano Poniedziałek o 21:20 Share Napisano Poniedziałek o 21:20 W dniu 31.12.2025 o 16:24, Patafian napisał: Koła jezdne skleiłeś odwrotnie, to co jest na zewnątrz powinno być do środka, szkoda, bo reszta nie wygląda źle… Bystre oko, widać że fachowiec od 2 wojennej pancerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi