star200 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Niestety tylko tyle zdjęć bo baterie w aparacie zimna nie wytrzymały :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Heeeh - w 93 r. mogłem być właścicielem takiego forda i to tylko za 8000000 PLN. Durny człek był bo sąsiad prawie na siłę mi go wciskał, a ja go nie chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Fajnie się prezentuje. Linie podziału można by zapuścić farbką. Mnie osobiście nie przypadły do gustu felgi...ale najważniejsze, że Tobie się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 No fajny modelik Mi osobiście się nie podobają koła bo tak jakoś dziwnie wyglądaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 Felgi to klasyczne blaszanki także jak najbardziej pasują A Tornado Ty mówisz o 8 000 000 przed czy po denominacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Star samochód bardo fajny, szkoda tylko, że tapicerki nie pomalowałeś na jakiś bardziej realistyczny kolor, ale to już moja opinia, model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 A Tornado Ty mówisz o 8 000 000 przed czy po denominacji? Chyba przed, bo teraz tyle kosztuje RR a nie Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Felgi to klasyczne blaszanki także jak najbardziej pasująA Tornado Ty mówisz o 8 000 000 przed czy po denominacji? Przed - 8000000 zł. w tamtych czasach, to tak jak dzisiaj zaledwie 800 PLN. Niby to była okazja za taką cenę, ale fordzik wymagał gruntownego remontu - silnik palił więcej oleju niż benzyny. a i blachy wcale nie były lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Jakiej firmy ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 silnik palił więcej oleju niż benzyny Ekonomiczne autko............ Olej drogi nie jest a benzyna już swoje kosztuje............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Czesc. Ogólnie nawet nawet modelik tylko mogłeś bardziej popracować nad szczegółami jak atrapa chłodnicy.. Kołpaki.. czy też lampki przednie i tylne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Taki model jakiś czas temu sprzedałem na allegro za 40 zł. Ciekaw jestem czy to ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Taki model jakiś czas temu sprzedałem na allegro za 40 zł. Ciekaw jestem czy to ten Raczej nie viewtopic.php?t=11560 zobacz co jest napisane w pierwszym zdaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Noooo, ładne toto Faktycznie, mogłeś trochę wnętrze polepszyć, ale i tak to autko bardzo mi się podoba. Jak się zbiorę w sobie to dzisiaj powieszę w galerii Chevy Caprice '76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 To jest dokładnie mój były model. Silnik tak malowałem heheh Miło widzieć że ktoś go zrobił jak należy bo ja nie miałem serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi