zegeye Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Wczesny Oscarek z Fujimi. Tego akurat to kupiłem gotowego. Po czym go wrzuciłem do ''KRETA'' i próbowałem porosklejać co się da. Niestety nie rozkleiły się połówki kadłuba i skrzydła. Ale dobrze że skrzydło odeszło od kadłuba (choć w całości) Można było dzięki temu choć trochę poprawić wnętrze. Rezultat jest jaki jest. Najbardziej cieszy mnie fakt ukończenia tego wieloletniego ''leżaka''. Maszyna ze sławnego 64 Sentai, Palembang, Malaje wczesny 1942 rok. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Wygląda nieźle ale jakbyś jeszcze przerobił rury wydechowe i dał cieńsze osłony podwozia byłoby całkiem git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Udana reanimacja trupa i przy okazji modny ostatnio recykling . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi