Arkos22 Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia Witam serdecznie. Chciałem zaprezentować mój 3 model w 2026 (T72M1 LWP i kolejny 10TP). Tym razem padło na KV-1 w skali 1/72 z Trumpetera. W tym modelu wymieniłem gumowe gąsienice na gotowy układ jezdny od Dan3DIndustry. Swoją drogą dalej mam problem z malowaniem gumowych gąsienic od Trumpetera. Kalkomanie wykorzystałem z zestawu, tradycyjnie model malowany Vallejo Air i zabezpieczony lakierem matowym od AK Pigment i chemia do brudzenia z AK i Ammo Zapraszam do galerii Kv-1 Front Wschodni 1942 Trumpeter 1/72 13 Cytuj
TAW Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia ZaroMbisty! A biorąc pod uwagę, że to 1/72 to jeszcze bardziej zaroMbistszy! Świetnie obsypany gruntem i ten efekt robi robotę. 2 Cytuj
Arkos22 Napisano 18 Stycznia Autor Napisano 18 Stycznia 22 minuty temu, TAW napisał: ZaroMbisty! A biorąc pod uwagę, że to 1/72 to jeszcze bardziej zaroMbistszy! Świetnie obsypany gruntem i ten efekt robi robotę. Dziękuję za uznanie Cytuj
Evildead Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia No jeden z ciekawszych 72 na forum jeśli chodzi o brudzenie, na podstawce jeszcze lepiej by wyglądał. 1 1 Cytuj
Endrju Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia (edytowane) Świetny model, świetne brudzenie i fajne fotki. Mucha nie siada. Kolega @Evildead ma rację, że tu aż się prosi o podstawkę. Ja ich co prawda nie robię ale po tym jak się napracowałeś przy brudzeniu to choćby kawałek drogi z płotem będzie super. Edytowane 18 Stycznia przez Endrju 1 Cytuj
Evildead Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia 29 minut temu, Endrju napisał: choć by kawałek drogi z płotem będzie super. Zdecydowanie tak. Cytuj
Arkos22 Napisano 18 Stycznia Autor Napisano 18 Stycznia 2 godziny temu, Evildead napisał: No jeden z ciekawszych 72 na forum jeśli chodzi o brudzenie, na podstawce jeszcze lepiej by wyglądał. Miło czytać takie komentarze Mam nadzieję że w tym roku dorobię podstawkę Cytuj
Arkos22 Napisano 18 Stycznia Autor Napisano 18 Stycznia Godzinę temu, Endrju napisał: Świetny model, świetne brudzenie i fajne fotki. Mucha nie siada. Kolega @Evildead ma rację, że tu aż się prosi o podstawkę. Ja ich co prawda nie robię ale po tym jak się napracowałeś przy brudzeniu to choćby kawałek drogi z płotem będzie super. Dziękuję za świetny komentarz Andrzeju Cytuj
Arkos22 Napisano 19 Stycznia Autor Napisano 19 Stycznia 49 minut temu, Adamo722 napisał: Fajny taki frontowy podoba się Bardzo mnie to cieszy że się podoba Cytuj
Arkos22 Napisano 19 Stycznia Autor Napisano 19 Stycznia 13 godzin temu, panDespota napisał: Bardzo ładna praca, fajnie pobrudzony Miło że się podoba Cytuj
Arkos22 Napisano 20 Stycznia Autor Napisano 20 Stycznia 18 minut temu, Robi napisał: Każdy lepszy od poprzedniego! Nie przesadzaj Ale dziękuję za miły komentarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi