Arkos22 Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Witam serdecznie. Chciałem zaprezentować mój 3 model w 2026 (T72M1 LWP i kolejny 10TP). Tym razem padło na KV-1 w skali 1/72 z Trumpetera. W tym modelu wymieniłem gumowe gąsienice na gotowy układ jezdny od Dan3DIndustry. Swoją drogą dalej mam problem z malowaniem gumowych gąsienic od Trumpetera. Kalkomanie wykorzystałem z zestawu, tradycyjnie model malowany Vallejo Air i zabezpieczony lakierem matowym od AK Pigment i chemia do brudzenia z AK i Ammo Zapraszam do galerii Kv-1 Front Wschodni 1942 Trumpeter 1/72 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia ZaroMbisty! A biorąc pod uwagę, że to 1/72 to jeszcze bardziej zaroMbistszy! Świetnie obsypany gruntem i ten efekt robi robotę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia 22 minuty temu, TAW napisał: ZaroMbisty! A biorąc pod uwagę, że to 1/72 to jeszcze bardziej zaroMbistszy! Świetnie obsypany gruntem i ten efekt robi robotę. Dziękuję za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia No jeden z ciekawszych 72 na forum jeśli chodzi o brudzenie, na podstawce jeszcze lepiej by wyglądał. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia (edytowane) Świetny model, świetne brudzenie i fajne fotki. Mucha nie siada. Kolega @Evildead ma rację, że tu aż się prosi o podstawkę. Ja ich co prawda nie robię ale po tym jak się napracowałeś przy brudzeniu to choćby kawałek drogi z płotem będzie super. Edytowane 18 Stycznia przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia 29 minut temu, Endrju napisał: choć by kawałek drogi z płotem będzie super. Zdecydowanie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia 2 godziny temu, Evildead napisał: No jeden z ciekawszych 72 na forum jeśli chodzi o brudzenie, na podstawce jeszcze lepiej by wyglądał. Miło czytać takie komentarze Mam nadzieję że w tym roku dorobię podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia Godzinę temu, Endrju napisał: Świetny model, świetne brudzenie i fajne fotki. Mucha nie siada. Kolega @Evildead ma rację, że tu aż się prosi o podstawkę. Ja ich co prawda nie robię ale po tym jak się napracowałeś przy brudzeniu to choćby kawałek drogi z płotem będzie super. Dziękuję za świetny komentarz Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Bardzo ładna praca, fajnie pobrudzony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Fajny taki frontowy podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 19 Stycznia Autor Share Napisano 19 Stycznia 49 minut temu, Adamo722 napisał: Fajny taki frontowy podoba się Bardzo mnie to cieszy że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 19 Stycznia Autor Share Napisano 19 Stycznia 13 godzin temu, panDespota napisał: Bardzo ładna praca, fajnie pobrudzony Miło że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Każdy lepszy od poprzedniego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 20 Stycznia Autor Share Napisano 20 Stycznia 18 minut temu, Robi napisał: Każdy lepszy od poprzedniego! Nie przesadzaj Ale dziękuję za miły komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi