jachud3 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia No tego żem się nie spodziewał jakaś większa seria zdobyczna się tworzy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia 4 godziny temu, Thalgonis napisał: Jeszcze bez łosia nawet nie wiesz jak zes mi teraz zaimponił. żodyn sie tego nie spodziewoł, żodyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Robiąc ten model opierasz się na malowaniu konkretnej maszyny czy to taka luźna interpretacja tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia Luźna z pomocą kalek od Xtradecal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Kamo jak kamo, ale chociaż białą obwódkę do tej "10" to mogłeś dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia Po co? Przecież napisałem, że to luźna interpretacja, czyli jak zwykle u mnie s-f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi