fulcrum_29 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 WITAM To też jeden ze starszych modeli ,malowany pędzlem Zestaw to Zvezda 1:72 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Jakimi farbami malowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Śmigła powinny być czarne... Ładnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 model b. ładny to uzbrojenie - wypas bardzo mi się podoba właśnie z takim uzbrojeniem , bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Witam Łopaty pomalowałem tak jak było w instrukcji,kilka lat temu jak nie miałem internetu to pozostawała instrukcja i jakieś czasopisma w których za wiele nie było Farby to Model Master :1764,1706,1562 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi