GrzegorzM Napisano Sobota o 08:18 Share Napisano Sobota o 08:18 (edytowane) Samolot , na którym dwoch.pilotów uzyskało zwycięstwa nad Me-262 . John C. Fahringer i George Bostwick, obaj latali w 63 dywizjonie USAAF. Modelik Revella dobrze składalny, tylko trochę trzeba obrobić części z nadlewek. I pylony do zbiorników/bomb pod skrzydłami nie bardzo pasują do profilu skrzydła, ja w ogóle z nich zrezygnowałem, ale jak by komuś zależało, to trzeba popracować nad nimi. Reszta pasuje, choć słyszałem, że zdarzają się spore różnice jakości pomiędzy poszczególnymi zestawami. I nie mam pojęcia dlaczego niektórych zdjęć nie mogę dodać do galerii inaczej niż odwrócone "do góry kołami" Także sorry za ewentualny wytrzeszcz oczu,. Edytowane Sobota o 08:19 przez GrzegorzM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Sobota o 08:35 Share Napisano Sobota o 08:35 Wystarczy program do obróbki zdjęć. Jestem na tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano Sobota o 08:40 Autor Share Napisano Sobota o 08:40 (edytowane) Rzecz w tym, że na moich urządzeniach one są prawidłowo zorientowane. Ale faktycznie jakbym odwrócił to będą tu jak należy. Ale jak już naprawiłeś to nie ruszam, Thanks:) Edytowane Niedziela o 18:30 przez GrzegorzM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Sobota o 11:22 Share Napisano Sobota o 11:22 Dzbanek jest Dzbanek . Co do malowania i barw nie wypowiadam się, całość ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi